De Centraal Beheer

Alles Onder Één Dak check

Art Direction voor Centraal Beheer / Pool Worldwide

Wouter Driessen

Art Director en Designer

header.jpg

Stel je eens voor: je bovenbuurman laat het bad overstromen en dat zorgt voor waterschade in jouw appartement. Ben je daar dan voor verzekerd? Deze vragen stelden we aan bewoners die onderdeel waren van een Vereniging van Eigenaren. Eigenlijk weet niemand exact voor welke schade hij of zij is verzekerd. Nou ja, Centraal Beheer wist het wel. Daarom ontwikkelden we een quiz waarmee bewoners bewust werden gemaakt van hun dekkingsgraad. En uiteraard was het aan het einde mogelijk om een extra verzekering af te sluiten.

Voor dit project heb ik het concept, design en illustraties ontwikkeld. 

In de onderstaande video is het proces van eerste schets naar definitieve illustratie te zien. Deze illustraties zijn vervolgens geanimeerd door Ruben Kos.  

Het concept voor de website is een huis waar alles invloed heeft op elkaar en waar van alles misgaat.  Maar de gebruiker ziet telkens eerst de gevolgen en dan pas de oorzaak.

 

Een man laat zijn telefoon vallen omdat hij valt over een brandweerslang. De brandweer is aanwezig om een brand te blussen op de eerste verdieping. Deze brand is ontstaan door kortsluiting vanwege een lekkage. Deze lekkage is ontstaan een paar verdiepingen hoger waar een bad overloopt. Voor alle situaties in het huis is een passende verzekering van Centraal Beheer.

huis.jpg

Via onderstaande direct mailings werden klanten van Vereniging Eigen Huis bereikt. Daarvoor waren twee varianten: waterschade en brandschade.